Omroep Nijkerk - Algemeen
 
PDF

Adverteren

Adverteren op onze mediakanalen? VOC Lokaal is de ideale mediapartner
adverteren Barneveld Ermelo Nijkerk Putten Noord West Veluwe

Waarom:
Duidelijke en bekende communicatiekanalen, waaronder online (website en app), tv en radio. Vaste waarde in een snel veranderend medialandschap. Een regionale omroep met een uitstekend en krachtig bereik. Altijd op de hoogte van de plaatselijke ontwikkelingen. Wij denken mee van concept tot realisatie. Blijvende vaste lage instap tarieven met uitgebreide mogelijkheden. Vanuit al onze studio's komt dagelijks het nieuws bij u in de huiskamer.

Regionaal adverteren op radio, televisie en online werkt!
Alles wat bij mensen om de hoek gebeurt heeft meer impact en nieuwswaarde dan de actualiteiten op nationaal- of internationaal niveau. VOC Lokaal maakt gebruik van de kracht van de regio, de trots en binding van mensen met hun directe omgeving. Bedrijven en merken die adverteren bij VOC Lokaal liften mee op die verbondenheid met de regio. Door regionaal te adverteren krijgt uw boodschap automatisch meer relevantie. Download ons VOC Lokaal Kijk en luisteronderzoek versie 2014 en de VOC Lokaal Media Informatiemap

De juiste mediamix met VOC Lokaal
In een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, stemmen wij uw wensen graag af op de uiteenlopende mogelijkheden. Hier de belangrijkste kenmerken per medium:

Radio:
Adverteren bij VOC Lokaal Radio kent een effectieve en flexibele inzet. Zo kan bijvoorbeeld specifiek rond bepaalde programma's worden geadverteerd. Verschillende spots inzetten om te onderzoeken wat het beste werkt is ook mogelijk.

Televisie:
VOC Lokaal maakt content die direct aansluit op de belevingswereld van kijkers en levert een grotere betrokkenheid. Adverteren op VOC Lokaal TV brent u dichter bij uw doelgroep, en levert een hoog kwalitatief bereik.

Online:
Een online campagne mag in de mediamix natuurlijk niet ontbreken. Online op mobiel, tablet of desktop. Snel, toegankelijk en op maat. Een bannercampagne bijvoorbeeld, kan op desktop websites, smartphones en tablets worden ingezet. Het resultaat en rendement van uw campagne is direct meetbaar. VOC Lokaal online is goed inzetbaar voor branding- en conversiedoeleinden.

VOC Lokaal heeft alle kennis en ervaring in huis om ook van uw reclamecampagne een succes te maken. Wij bieden adverteerders de meest flexibele oplossingen voor een succesvolle campagne. Bij VOC Lokaal staat een team specialisten voor u klaar. Wij weten waar en wanneer we uw doelgroep het beste kunnen bereiken. Om het maximale effect uit uw reclamecampagne te halen combineren we uw wensen met onze kennis, ervaring en onderzoeksresultaten. We stellen een gedegen advies -op maat- voor u samen, waarmee we het beste uit uw campagne halen.

Mail ons en we maken graag een afspraak met u, om het een en ander in een uitgebreid gesprek toe te lichten. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Telefoon 06-508 43 583.

 

 

 

 


Laat anderen ook weten van deze pagina