vrijdag 12 oktober 2018 11:39
PDF

Walk&Talk voor werkzoekenden in Nijkerk

Vrijdagochtend 19 oktober is er weer een Walk&Talk, de maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk. Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom.

 

Bij de vorige Walk&Talk Nijkerk in september heeft Ditta van de Bovenkamp, HR manager van de Bieze Food Group, een presentatie gegeven over gedrag, drijfveren en duurzame inzetbaarheid. Eén van de deelneemsters, Eef Huiser-van der Elst, zal vanuit haar expertise een vervolg hieraan geven tijdens de Walk&Talk bijeenkomst op 19 oktober. Tijdens deze bijeenkomst ontdekken de deelnemers zelf hun ‘kleur’ aan de hand van spelkaarten met gedragskenmerken en drijfveren. Ook degenen die in september niet bij de Walk&Talk waren zijn welkom en kunnen meedoen.
De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 09.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.
Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarbij tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

 

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen