Koppelingen

Regio Sportnieuws

Sport | Omroep Nijkerk

NSC Nijkerk zaterdag naar Huizen

PDF
Sport - Voetbal
woensdag 18 oktober 2017 17:53

Zaterdag gaat NSC Nijkerk naar Huizen om de strijd aan te gaan met Zuidvogels. Zuidvogels doet het als promovendus prima in de hoofdklasse B en staat in de middenmoot. Afgelopen zaterdag speelden ze met 3-3 gelijk in de derby tegen Huizen, in de laatste minuut scoorde Zuidvogels de gelijkmaker. NSC heeft een goede wedstrijd gespeeld tegen koploper Excelsior’31 en verdiend een punt gepakt. Zaterdag zal er met dezelfde instelling gespeeld moeten worden om een goed resultaat te behalen. Ondanks dat het spel steeds beter wordt, ontbreekt het te vaak aan scorend vermogen. Als dat ook wat beter gaat dan kan NSC simpel meedraaien in de middenmoot. De wedstrijd in Huizen begint om 14.30 uur. 

Ermelo: keurmerk Veilig & Schoon voor Calluna

PDF
Sport - Algemeen
dinsdag 17 oktober 2017 11:24

Zwembad Calluna in Ermelo heeft het Keurmerk Veilig & Schoon gekregen. Deze werd voor het eerst in 2014 behaald en is nu weer toegekend aan het zwembad. Hiermee toont Calluna aan dat de hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en goed worden uitgevoerd door de medewerkers. Het certificaat dat daarbij hoort is uitgereikt en geldig tot 2020. Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. Alle zwembaden in Nederland moeten voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

 

Tweede nederlaag sc Hoevelaken

PDF
Sport - Voetbal
maandag 02 oktober 2017 20:16

Waar Hoevelaken vorige week in Teuge met het snelle tegendoelpunt na 56 seconden waarschijnlijk al een seizoenrecord neerzette, daar volgenden er zaterdag tegen Batavia ’90 waarschijnlijk weer twee. Hoevelaken scoorde ditmaal zelf al na anderhalve minuut en hoewel dat sneller kan, zou dat zo maar eveneens een seizoenrecord kunnen zijn. Lang kon Hoevelaken van deze voorsprong echter niet genieten, want nog geen twee minuten later stond de gelijkmaker al op het bord. Kortom, waarschijnlijk de snelste 1-1 als tweede seizoenrecord in deze wedstrijd. Het werd uiteindelijk 2-3.

 

VVOG EN DVS'33 Ermmelo winnen voetbalpot

PDF
Sport - Voetbal
maandag 25 september 2017 18:39

DVS'33 Ermelo heeft tegen Odin'59 de eerste uit-overwinning op zak. Er werd in Heemskerk gewonnen met 1-2. Jim Hulleman opende de stand met een stiftbal over keeper Paul Eppink. Vlak voor rust scoorde Gökhan Yasar namens DVS de gelijkmaker. Zeven minuten voor tijd scoorde Maurice de Ruiter na een steekbal van invaller Jeroen Buitenhuis. VVOG uit Harderwijk won van Jong FC Volendam met 1-0. Het doelpunt viel in blessuretijd. Pernelly Biya scoorde met een kopbal. De voorzet kwam van Jeffrey Snijders. VVOG blijft koploper in de derde divisie met 13 uit 5. 

Sparta Nijkerk onderuit tegen FC Eindhoven

PDF
Sport - Voetbal
donderdag 21 september 2017 04:57

Sparta Nijkerk heeft met 1-0 verloren van FC Eindhoven. In Nijkerk werden de profs van Eindhoven in de eerste helft op 0-0 gehouden. Makizodila had een grote kans namens de thuisclub. Na rust was Eindhoven dichtbij de 1-0 via Kabangu en Kada. Een kwartier voor tijd zorgde ex-Vitessenaar Mart Lieder voor de 0-1. Frank Heus miste een grote kans op de gelijkmaker. 

Veensche Boys verrassende koploper

PDF
Sport - Voetbal
maandag 02 oktober 2017 20:17

‘Wij staan bovenaan,’ schalde het zaterdagmiddag vanaf de tribune van Veensche Boys. Na het met 3-0 gewonnen duel tegen OWIOS kan het niet op voor de ploeg uit Nijkerkerveen. Het team mag zich de verrassende koploper noemen van de Tweede Klasse G. Het was Veensche Boys dat de wedstrijd domineerde en al gelijk binnen een kwartier de eerste dreun uitdeelde. Bas van de Grootevheen, man van de wedstrijd, legde de bal voor de goal en het was Yannick Bouw die de 1-0 binnentikte. In de zesde minuut van de tweede helft wist Harry Hamstra de bal in het net te werken. In de slotminuut was het vervolgens invaller Gerard Kroonenberg die het pleit beslechtte en de 3-0 aantekende.  

Zonnige 40e editie van handbaltoernooi

PDF
Sport - Algemeen
maandag 02 oktober 2017 20:13

Op woensdag 27 september werd de 40ste editie van het Doornhof HV Voice Schoolhandbaltoernooi gehouden. 30 teams van jongens en meisjes groepen 7 en 8 lieten hun handbalkunsten zien en na een gezellige en sportieve middag waren rond 18.00 uur de uiteindelijke winnaars bekend: bij meisjes groep 7 won Holk 1 van Holk 2, bij jongens groep 7 won Holk na penalty’s van Daltonschool Corlaer. De meisjes van groep 8 van de Rehoboth wonnen nipt van Daltonschool Corlaer met 2-1, bij de jongens groep 8 won Holk 2 overtuigend met 4-0 van de Rehoboth 1. De Covebo Fairplay prijs ging naar de Oranje Nassau School. De Rob van de Pol Talent Award ging naar Finn Onland, keeper bij school Holk.

 

SDC Putten onderuit tegen PSV

PDF
Sport - Voetbal
vrijdag 22 september 2017 15:57

SDC Putten heeft donderdagavond in het bekertoernooi met 0-4 verloren van PSV uit Eindhoven. Het team uit Putten hield in de eerste helft lang stand. Een paar minuten in de wedstrij scoorde Adam Maher de 0-1. Daarna zat het PSV tegen in Putten. Bij rust was de stand 0-1. Een kwartier na rust kopte Lukassen van dichtbij de 0-2 binnen. Maher was verantwoordelijk voor de 0-3. Sam Lammers maakte het tien minuten voor tijd af op 0-4. 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 871