Programmas radio - Programma-details
 
PDF

Sportmatinee

WEKELIJKS OP ZATERDAG, 14.00 - 18.00 UUR

 

Iedere zaterdag maakt OmroepN u deelgenoot van de belangrijkste sportgebeurtenissen uit de gemeente Nijkerk in "Sportmatinee". 
Voorbeschouwingen, nieuws- en achtergronden, live-verslagen, nabeschouwingen, rangen en standen vergezeld van het laatste sportnieuws zijn te beluisteren tussen 14.00 en 18.00 uur.

Clubs en spelers van alle sport-verenigingen uit de gemeente Nijkerk: heb je recente uitslagen of nieuwtjes die het vermelden waard zijn in de uitzendingen dan kun je die sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , ook tijdens de uitzending.

Sportmatinee doet onder meer live verslag van de verrichtingen van de plaatselijke voetbalclubs Sparta Nijkerk, NSC, Veensche Boys, sc Hoevelaken en SDVB. Voor Sportmatinee is Omroep Nijkerk op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en toegewijde verslaggevers en presentatoren. Heb jij journalistieke ambities en affiniteit met sport?

Ben je journalist in opleiding en zoek je een plek waar je ervaring kunt opdoen? Dan is Omroep Nijkerk op zoek naar jou! Stuur een mail met jouw motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


Laat anderen ook weten van deze pagina