Programmas radio - Programma-details
 
PDF

Sportmatinee

ZATERDAG, 14.00 - 18.00 UUR

Iedere zaterdag maakt OmroepN u deelgenoot van de belangrijkste sportgebeurtenissen uit de gemeente Nijkerk in "Sportmatinee". 
Voorbeschouwingen, nieuws- en achtergronden, live-verslagen, nabeschouwingen, rangen en standen vergezeld van het laatste sportnieuws zijn te beluisteren tussen 14.00 en 17.30 uur.

Clubs en spelers van alle sport-verenigingen uit de gemeente Nijkerk: heb je recente uitslagen of nieuwtjes die het vermelden waard zijn in de uitzendingen dan kun je die sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , ook tijdens de uitzending.

Sportverslaggevers en -presentatoren Omroep Nijkerk is al meer dan 20 jaar de lokale omroep van de gemeente Nijkerk. Op OmroepN - de radiozender van de omroep - is “Sportmatinee” één van de best beluisterde programma’s.

Sportmatinee houdt luisteraars op de hoogte van alle sportgebeurtenissen in de gemeente Nijkerk. Het programma is elke zaterdag te beluisteren van 14.00 tot 17.30 uur. Sportmatinee doet onder meer live verslag van de verrichtingen van de plaatselijke voetbalclubs Sparta Nijkerk (Hoofdklasse B), NSC (Hoofdklasse B), Veensche Boys (West 1 2e Klasse B), sc Hoevelaken (Oost 3e klasse B) en SDVB(Hoofdklasse B). Voor Sportmatinee is Omroep Nijkerk op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en toegewijde verslaggevers en presentatoren. Heb jij journalistieke ambities en affiniteit met sport?

Ben je journalist in opleiding en zoek je een plek waar je ervaring kunt opdoen? Dan is omroep Nijkerk op zoek naar jou! Stuur een mail met jouw motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Omroep Nijkerk draait op de inzet van vele vrijwilligers. Ook deze vacature betreft een vrijwilligersfunctie. Vrijwilligers krijgen bij Omroep Nijkerk een unieke kans zich te ontplooien tot echte radioman/-vrouw. Kijk voor meer informatie over de omroep op OmroepN.nl

 

 


Laat anderen ook weten van deze pagina