Programmas radio - Programma-details
woensdag 08 april 2015 17:45
PDF

Sterk Werk

WEKELIJKS OP WOENSDAG, 21.00 - 23.00 UUR

 

"Sterk Werk" is een muziekprogramma van Leen Kraal op OmroepN en Radio Barneveld, met technische ondersteuning van Patrick Kelderman.
De muziek is hoofdzakelijk klassieke rock en pop uit de periode 1965-2000, maar we besteden ook aandacht aan muziek van recenter datum, mits deze wortelt in de eerdergenoemde periode.
Hoe dan ook, overwegend muziek met jaarringen en af en toe wat nieuwe aanplant.

Een aantal onderwerpen komt wekelijks terug in Sterk Werk. Welke dat zijn, wisselt, maar op dit moment zijn dat:

- De Connectie, waarin de personele verbindingen tussen artiesten en groepen wordt gevolgd;

- Het Debuutalbum, waarbij een maand lang wekelijks een nummer wordt gedraaid van het debuutalbum van een bekende artiest of groep.

Via de rubriek Cover Clash betrekken we de luisteraars graag bij het programma. Dat doen we door middel van een eenvoudige ‘poll’, een stemformulier op de Facebook-pagina van Sterk Werk, waarmee de voorkeur kan worden uitgesproken voor een origineel nummer of een cover daarvan. Op die Facebook pagina (www.facebook.com/sterk.werk/) wordt vooraf ook de playlist gepubliceerd.

Sterk Werk wordt uitgezonden op woensdag van 21:00 tot 23:00 uur via OmroepN en Radio Barneveld en is beluisteren via de FM, de kabel en de internetstream.

OmroepN FM 106.8 | Luister hier..!
Radio Barneveld FM 93,5
Kabel FM 93,1

Mailen (vragen of suggesties) kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Laat anderen ook weten van deze pagina